fbpx

Yürüyerek Para Kazanmak İçin Telefonunuza İndirebileceğiniz Uygulamalar 2023

yürüyerek para kazanmak
yürüyerek para kazanmak

Yürüyerek para kazanmak kulağa ne kadar yeni bir dolandırıcılık yöntemi gibi gelse de bu kesinlikle mümkün. Gerçekten de telefonunuza gerekli uygulamaları indirip yürüyerek para kazanabilirsiniz.

Günlük hayatınızda isteyerek veya mecbur kalarak sık sık yürüyüş yapıyorsanız bu uygulamalar tam size göre. Artık yürüyüşlerinizi kendiniz için az da olsa pasif bir gelir kaynağına dönüştürmek sizin elinizde. Üstelik bunun için günlük rutininizden farklı yapmanız gereken ekstra bir şey de olmayacak. Başlamak için herhangi bir ücret ödemenize de gerek yok. Yürüyerek para kazanmak artık hiç olmadığı kadar eğlenceli.

Yürüyerek para kazanmak mümkün mü? Çok para kazanılabilir mi?

Bu tür uygulamaların sayısını artırarak bir nebze olsun gelirinizi artırsanız da yüksek bir kazanç elde etmeniz mümkün değildir. Attığınız yüz bin adım sonrasında kazanacağınız tutar maksimum birkaç dolar olur. Bu uygulamalardan bazıları kendisine ait para birimi de kullanmaktadır. Bazı uygulamalardan kazandığınızla sadece uygulamada bulunan ürünleri satın alabilir hale geliyorsunuz. Bazıları ise gerçekten de size hesabınıza aktarabileceğiniz dolarlar vermektedir.

Yürüyüş yaparak para kazandıran en popüler 2 uygulama:

1. SweatCoin

SweatCoin
SweatCoin

Tartışmasız bir şekilde yürüyerek para kazandıran uygulamaların en çok bilineni SweatCoin’dir. Aynı zamanda bu sektörün de ilk temsilcisidir. Uygulamayı IOS ve Android telefonlarınıza indirdikten sonra yapmanız gereken ilk işlem basit bir kayıt formu doldurmak. Sonrasında ise uygulamaya gereken izinleri vermeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra attığınız her adım uygulamaya kaydedilir. Gün sonunda ise uygulamaya giriş yapıp adımlarınızı SweatCoin adındaki kripto para birimine dönüştürmeniz ise attığınız adımlar boşa gider. Uygulama ortalama her 1000 adım için 1 adet Sweatcoin vermektedir. Muhteşem bir para kazanma imkanı sunmasa da alternatif pasif bir gelir için başvurulabilir.

Bu uygulamaların en can sıkıcı tarafı attığınız adımların kaybolmaması için gün sonunda adımlarınızı dönüştürmeniz gerektiği. Adımlarınızı dönüştürmediğiniz takdirde o gün hiç yürümemiş sayılırsınız. Uygulamanın geliştiricileri bu şekilde uygulamayı aktif tutmaya çalışmaktadır demek ki.

2. Evidation

evidation
evidation

Android ve IOS telefonlarınıza indirebileceğiniz bir diğer uygulama da Evidation uygulamasıdır. Bu platformun diğerlerinden farkı sadece yürüyerek değil aynı zamanda uyuyarak, fitness yaparak veya yemek yiyerek de para kazanabiliyor oluşunuz. Bu uygulamalardan nasıl oluyor da para kazanılabiliyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Uygulama size gösterdiği reklamlardan ve anketlerden elde ettiği gelirin bir kısmını sizinle paylaşmaktadır. Dolayısıyla bir dolandırıcılık hareketi değildir. Panik yapmanıza gerek yok.

Bu uygulamada her 10 bin puan size ortalama 10 dolar gelir sağlar. Bu platformu düzenli olarak her gün kullanan kullanıcılar bahsi geçen puana 7 gün içerisinde ulaştıklarını belirtmektedir. Bu açıdan SweatCoin’den daha başarılı gibi gözükmektedir.

Not: Yürüyerek para kazanmak kulağa ne kadar basit ve eğlenceli görünse de bu uygulamalardan ciddi bir gelir elde etmek mümkün değildir. Birçok insan uygulamaları indirse de her gün, gün sonunda adımları puana çevirmeyi unutabilmekte hatta bir süre sonra uygulamanın kendisini unutabilmektedir. Devam ve kararlılık çok önemlidir. Bunun yanında önemli olan bir diğer konu ise günlük yaşamınızın size uzun yürüyüşler için izin vermesidir.

Kaynak: https://www.superisfikirleri.com/yuruyerek-para-kazanma/

Yürüyerek para kazanmak gerçekten mümkün müdür?

Evet, SweatCoin ve Evidation gibi uygulamalar başta olmak üzere, bu uygulamalar yürüyerek para kazanmanızı olanaklı kılan uygulamalardır.

Yürüyerek para kazandırdığını iddia eden uygulamalar aslında insanı dolandırıyor mu?

Hayır, size izlettirdiği reklamlar ve anketler aracılığıyla elde ettiği gelirin bir kısmını paylaşan uygulamalardır. Gelirlerini bu şekilde elde etmekteler. Dolayısıyla bir dolandırıcılık söz konusu değildir.

Yürüyerek para kazandıran en popüler uygulamalar hangisidir?

SweatCoin ve Evidation gibi uygulamalar en popüler olanları. Android ve IOS uyumlu versiyonları mevcuttur.

Yürüyerek para kazanmak yeni bir trend mi?

Evet, gittikçe daha popüler hale gelse de hala halkın geneli tarafından bilinmemektedir.

SweatCoin nedir, nasıl kullanılır?

Yürüyerek para kazandıran bir uygulamadır. IOS ve Android telefonlarınıza indirip kayıt formu doldurarak aktif hale getirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

evidation para kazanma, yürüyerek para kazanma, evidation yürüyerek para kazanma, yürüyüş yaparak para kazanmak, yürüyerek para kazanmak, yürüyerek para kazanma uygulamaları, yürüyerek para kazandiran uygulamalar.

sweatcoin para kazanma, yürüyerek para kazan, evidation uygulaması, sweatcoin yürüyerek para kazanma, sweatcoin, yürüyerek para kazanma uygulaması, yürüyerek para kazanma gerçek mi, yürüyerek para kazanma 2022, yürüyerek para kazandıran uygulama.