fbpx

İş Bulmak İçin En İyi Web Siteleri 8

İş bulmak için en iyi web siteleri nelerdir? Nasıl İş bulabilirim? Bu web siteler güvenilir mi? Web Siteleri sayesinde iş bulabilir miyim? Aklınızda bu ve benzer sorular var ise bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Türkiye’de iş bulmak için kullanılan en güvenilir siteleri ayrıntılarla birlikte size açıklamaya çalışacağız. Böylece, iş bulma sürecinde kullanabileceğiniz web siteleri öğrenebilir ve hızlıca iş bulabilirsiniz.

Türkiyede İş Bulmak Siteleri

İş bulmak için en iyi web site LinkedIn 

Linkedin’de hesabı olan toplam kullanıcı sayısının 610 milyon olduğunu biliyor muydunuz? (Linkedin,2022) Hem işverenlerin hem de iş arayanların en çok kullandığı ve en güvenilir platformlardan biri. Her gün on binlerce iş ilanı yayınlanıyor ve birçok kişi LinkedIn aracılığıyla iş buluyor. Üstelik bağlantılarınız aracılığıyla özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.Böylece geniş kitlelere iş arayışınızı duyurabilirsiniz. LinkedIn’i aktif kullanırsanız iş bulma ihtimaliniz artabilir. Burada önemli olan ilk nokta profilinizi sürekli güncellemenizdir. İkinci olarak, iş ilanlarım kısmında yayınlanan iş ilanlarını sürekli takip etmek. Çünkü buradaki ilanlar sizin profilinizle eşleşen ilanlar, dolayısıyla geri dönüş alma ihtimaliniz yüksek. 

https://www.linkedin.com/

İş bulmak için en iyi web site Kariyer.Net

Kariyer.Net Türkiye’de iş bulmak için en çok kullanılan websiterden biridir. Filtreleme özelliği sayesinde size en uygun olan iş ilanlarını listeleyebilirsiniz. Benim Kariyer.Net sitesinde en beğendiğim özelliklik işverenlere önyazı gönderebiliyor olmanız. Bu kısmı ciddiye alıp özenle yapmanızı tavsiye ederim. bir diğer nokta ise profil resmi, eğitim ve deneyim kısımlarını detaylı olarak doldurmanız. İş verenlerin bu detaylara dikkat ettiğini söyleyebiliriz.

https://www.kariyer.net/

İş bulmak için en iyi web site Yenibiris.com

Yenibiriş.com iş arayanları ve işverenleri buluşturan bir platformdur. Sizde Yenibiriş.com’da hesap oluşturabilir ve iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Böylece diğer web sitelerinde yayınlanmış iş ilanlarına da ulaşabilirsiniz. 

Yenibiris.com

İş bulmak için en iyi web site Eleman.net

Eleman.com’da Türkiye’de iş ilanı açmak ve iş bulmak için yaygın olarak kullanılan bir platformdur. Yayınlanan iş çeşitliliği açısından size fayda sağlayabilir. 

http://eleman.net/

İş bulmak için en iyi web site TopTalent

TopTalent websitesi Türkiye’de yaygın olarak kullanılmasada iş bulmak için kullanabileceğiniz başka bir website. TopTalent’ en avantajlı taraflardan biri uluslararası firmaların uzaktan iş ilanlarına ulaşabilmenizdir. Türkiye’de yaşamaya devam edip uluslararası firmalarda çalışabilirsiniz. Bu işler hem iş anlamında hem de gelir anlamında sizi tatmin edecektir.  

https://toptalent.co/

Yukarıda yazdığımız sitelerin hepsinde hesap açıp iş ilanlarına göz atmanızı tavsiye ederiz. Böylece iş bulma sürecinizi hızlı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Bununla birlikte aşağıda iş bulmak için kullanılan diğer web sitelerini listeleyeceğiz, incelemenizi tavsiye ederiz.

İşinolsun.com

https://isinolsun.com/

İşbul.net

https://isbul.net/

Secretcv.com

https://www.secretcv.com/

Gördüğünüz gibi iş bulmak için kullanabileceğiniz birçok web sitesi var. En yaygın olarak kullanılanlardan işe başlayabilirsiniz. Fakat iş bulma sürecinin uzun ve yorucu olduğunu unutmamalısınız. Her web sitesinde profil açmak ve size uygun iş ilanlara başvurmak ciddi bir zaman harcamanızı gerektirir. Daha önemlisi, geri dönüşlerin az olması ya da olmaması moralini bozabilir. Bu durumda pes etmeyin ve iş aramaya devam edin. 

Yeni mezunlar için en etkili 5 iş bulma yöntemi yazımızı okumadıysanız bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz. İş bulmanın zor olduğu bu günlerde en çok fayda göreceğiniz yollardan bahsettiğimiz yazımızın size yardımcı olacağını düşünüyoruz. 

Son olarak iş bulmak için kullanılan platformların bir aracı olduğunu hatırlatmak isteriz. İş başvurusu yaparken doğru firmalara ve pozisyonlara başvurmanız gerekir. Niteliklerinizi iyi bilmelisiniz ve araştırmanızı iyi yapmalısınız. Başvurduğunuz firmaların çalışma alanlarını dikkatlice araştırın ve gerçekten kendinizi mutlu hissedeceğiniz alanlara başvurun. Para kazanmak hiçbir zaman tek motivasyonunuz olmasın. Mutlu olacağınız ve değer katabileceğiniz bir ekip ve şirket ile birlikte çalışmak çok daha önemlidir.

İş Bulmak İçin En İyi Web Siteleri 8
İş Bulmak İçin En İyi Web Siteleri 8