fbpx

Telefonunuza Uygulama İndirip Para Kazanmak Artık Mümkün

Günümüzde kullanılan akıllı telefonlara indirilebilen uygulamalar ile para kazanmak gittikçe daha popüler hale geldi. Başlangıçta para kazandıran uygulamalar kulağa yeni bir dolandırıcılık hilesi gelse de bu uygulamalar aracılığıyla kripto para, dolar veya nakit para kazananların sayısı gittikçe artıyor. Kazandıkları bu paraları hesaplarına aktarıp kullanabiliyorlar. Bu uygulamalar aracılığıyla internetten ciddi bir gelir sağlayan kişiler de mevcut. İnternetten para kazanmak artık gerçekten mümkün.

İyi bir iş bulmak gittikçe zor hale geldiği için insanlar alternatif yollara çoktan yöneldiler. İnsanlar artık online, evden nasıl para kazanabilirim sorusunun cevabını aramakta. Bu uygulamalardan bazıları da telefonunuza indirip para kazanabileceğiniz uygulamalar. Bu yazımızda gittikçe yaygınlaşan bu uygulamalar hakkında detaylı bilgiler bulacaksınız.

İnternetten para kazanmak için kullanılabilecek uygulamalar

İşsizlik giderek artmakta ve üniversite mezunları dahi iş bulmakta zorlanıyor. Teknolojinin gelişmesi, sosyal medyanın popüler hale gelmesi ile birlikte birçok yeni iş alanı açıldı. Bunlardan bazıları iş denilemeyecek düzeyde olsalar da hala düşük de olsa gelir elde edebileceğiniz uygulamalar var. Yürüyerek para kazandıran uygulamalar olduğu gibi, instagram, twitter gibi uygulamalarda reklamlar aracılığıyla para kazanmak da mümkün. İşte para kazandıran uygulamalar:

Borsa yoluyla internetten para kazanmak için kullanabileceğiniz uygulamalar:

Get Midas ve FTX Borsası uygulamalar aracılığıyla borsada para kazanabilirsiniz.

Sosyal medyada reklam alarak para kazanabileceğiniz uygulamalar:

Instagram, Tiktok, Pinterest, Twitter gibi uygulamalarda takipçi sayınızı artırıp bir influencer olabilirsiniz. Bundan sonraki aşamada da şirketlerden gelen reklamlar yoluyla para kazanabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanabileceğiniz siteler:

FikirPazarı, Toluna, LifePoints, Mobrog gibi anket sitelerinde anketleri ücretli bir şekilde doldurarak da para kazanabilirsiniz. Anket sitelerinde hesap oluşturduktan sonra dikkat etmeniz gereken en önemli husus mail adresini sürekli kontrol etmeniz gerektiğidir. Bazı anket siteleri (Lifepoints, Toluna gibi) size, siz anket doldurdukça puan verir. Bu puanlar karşılığında söz konusu sitenin anlaşmalı olduğu alışveriş sitelerinden hediyeler alabilirsiniz.

İkinci el ürünlerinizi paraya dönüştürebileceğiniz uygulamalar:

Dolap, Gardırops ve Letgo gibi uygulamalar aracılığıyla artık kullanmadığınız veya alıp da değişim veya iade edemediğiniz ürünlerinizi uygun fiyatlara satıp para kazanabilirsiniz. Artık bu uygulamaların çoğu trendyol ve Getir gibi online alışveriş paltformlarıyla beraber çalışıyor. Dolayısıyla güvenilir olduğu söylenebilir.

Yürüyerek para kazanabileceğiniz uygulamalar:

para kazandıran uygulamalar
para kazandıran uygulamalar

Artık attığınız adımlarınız da değerli. Telefonunuza indirdiğiniz uygulamalarla adımlarınız coin, dolar ve puanlara dönüşüyor. Bu tür siteler gelirlerini aldıkları reklamlar aracılığıyla sağlıyorlar. Sizinle paylaştıkları da gelirlerinin bir kısmı aslında. Ama bu tür uygulamalar aracılığıyla ciddi bir gelir elde etmeniz mümkün değil. Öyle bir düşünceniz varsa alternatif bir yol bulamanız daha doğru olacaktır. Yürüyerek para kazanabileceğiniz uygulamalara örnek olarak şunlar verilebilir: SweatCoin, Evidation, Runtopia, Adımpara. Daha ayrıntılı bilgi için buradaki linkten ilgili yazımıza ulaşabilirsiniz.

Online para kazanabileceğiniz diğer yöntemler:

Yukarıdakilere alternatif olarak bu uygulamalar da kullanılabilir: Bionluk, Yandex Tolaka, Airbnb, Foap, Artıway, Money App Cash Rewards, Oyna Kazan, Hadi Bilgi Yarışması, Google Ödüllü Anketler, Swagbucks, Telegram, Easyshift, Gigwalk, Ibotta, Rakuten.

İnternetten para kazanmak mümkün mü?

Evet, yürüyerek para kazandıran uygulamalar olduğu gibi, instagram, twitter gibi uygulamalarda reklamlar aracılığıyla para kazanmak da mümkün.

İnternette para kazandıran uygulamalar neler?

Anket doldurarak para kazanabileceğiniz uygulamalar da var, borsada size para kazandıracak uygulamalar da var. Örneğin: Bionluk, Yandex Tolaka, Airbnb, Foap, Artıway, Money App Cash Rewards, Oyna Kazan, Hadi Bilgi Yarışması, Google Ödüllü Anketler, Swagbucks, Telegram, Easyshift, Gigwalk, Ibotta, Rakuten

Para kazandıran uygulamalar güvenilir mi?

Büyük bir kısmı evet.

Para kazandıran uygulamalar gelirlerini nasıl elde ediyor?

İzlettikleri reklamlar sayesinde.