fbpx

Yürüyerek Para Kazandıran Uygulama SweatCoin ve Hakkında Merak Edilenler

sweatcoin nedir
sweatcoin nedir

SweatCoin indirme sayıları sadece Play Store’da dahi 50 milyonu geçti. Peki bu sweatcoin nedir diye baktığımızda ise attığınız adım karşılığı kripto para kazanabileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Artık yürümek para kazandırıyor ve bu gittikçe daha popüler hale geliyor. Dijitalleşen dünyada dijital para olan kripto parayı sadece yürüyerek de kazanmanız mümkün. Fitness antrenmanlarınız, sporunuz veya dışarda yaptığınız basit bir yürüyüş bile artık size kripto para olarak geri dönüyor. SweatCoin nedir? SweatCoin para nasıl çekilir? SweatCoin para çekme şartları 2022? sorularının cevaplarını yazının devamında bulabilirsiniz.

SweatCoin nedir özellikleri nelerdir?

SweatCoin nedir
sweatcoin nedir

SweatCoin nedir diye baktığımızda çıkış tarihi 2018 yılı olan ve adımlarınız için size ‘sweatcoin (SWC)’ veren adım ölçer bir uygulamadır. Arka planda çalışıp gün içerisinde kat ettiğiniz mesafeyi ve adımlarınızı kaydeder. Uygulama içerisinde size özel ödüller ve firma indirimleri sunar. Ayrıca kazandığınız SWC kripto paralarınızı yardım kuruluşlarına bağışlayabilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanında arkadaşlarınızla sosyalleşme aracı olarak kullanıp yarışabilirsiniz. Ekibinizdeki lider siz olabilirsiniz. Yapmanız gereken bir hedef belirleyip sadece adım atmak. Güvenlik endişelerini ise kendi algoritmasını kullanarak bertaraf ediyor. Size verilerinizin kimseyle paylaşılmayacağının garantisini veriyor.

İlk geliştirildiğinde Türkiye’de kullanılamayan uygulama konum değişikliği yapılarak indirilebiliyordu. Dünya Sağlık Örgütü ve dünyanın diğer birçok büyük kurum ve kuruluşlarının desteklediği SweatCoin uygulamasını bu linke tıklayarak indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili detaylara SweatCoin nedir gibi ve uygulamanın resmi web sitesine ise bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sitede soru sor bölümünden sorularınızı ( SweatCoin nedir gibi ), sorabilir karşılaştığınız problemleri aktarabilir yardım ve destek talebinde bulunabilirsiniz. Daha önce sorulmuş soruları ve cevaplarını da görüntüleyebilirsiniz. Sitede açık artırmaları görüntüleyebilir detaylarına ulaşabilirsiniz.

Günde ne kadar Sweatcoin kazanılabilir?

Sweatcoin nedir

Attığınız adımları paraya dönüştüren bu uygulamada her 1 000 adımınız size 1 sweatcoin olarak geri döner. 1 günde maksimum kazanabileceğiniz sweatcoin sayısı 10’dur. Yani 10 000’den fazla adım atsanız da sadece attığınız 10 000 adımı dönüştürebilirsiniz. Tabii ki reklamları izleyerek ve arkadaşlarınızı davet ederek bu miktarı artırabilirsiniz. Boost seçeneği ile 20 dakika boyunca adımlarınızı iki kat değerli hale getirebilirsiniz.

Premium versiyonunda ise herhangi bir sınır bulunmamakta ve alacağınız ödüller iki katına çıkmaktadır.

SweatCoin uygulamasından faydalanmak için yapılması gerekenler nelerdir?

Türkçe dil desteği bulunmayan uygulama dünyanın dört bir yanında sadece İngilizce olarak kullanılabilmektedir. Ama uygulamanın web sitesinde her türlü yardım ve desteği Türkçe de alabilirsiniz. Uygulamayı IOS ve Android işletim sistemine sahip telefonunuza indirdikten sonra kayıt formunu doldurmanız gerekir. Formda girdiğiniz herhangi bir eksik veya yanlış bilgi ödeme almamanıza sebep olur. O yüzden tüm bilgileri dikkatli bir şekilde doldurunuz.

Formda adınızı soyadınızı yazdıktan sonra ekranda beliren “Allow” yazısına tıkayıp ilerleyin. Uygulamanın attığınız adımları sayabilmesi için konum iznine ihtiyacı vardır “izin ver” seçeneğine tıklayarak gerekli izinleri verebilirsiniz. Bundan sonraki adımda ise telefon numaranızı doğrulamanız gerekir. Telefon numaranızı (+90 555 55 55) şeklinde girdikten sonra “Send Sms Code” tıklayın. Telefonunuza gelen kodu girip doğruladıktan sonra son olarak email adresinizi girip uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgilerinizi girerken harf hatası dahi olsa yapmayın yoksa ödeme alamazsınız.

Sweatcoin para nasıl çekilir? Sweatcoin 1000 dolar para çekme nasıl yapılır?

Attığınız adımlar karşılığında 20 000 sweatcoin kazandığınızda bunları dolar olarak hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Öncelikle uygulamanın dili İngilizce olduğu için yanınıza İngilizce diline hakim birini alın. Uygulamada “Market” bölümüne gidin. Oradan açık artırmaları da görüntüleyebilirsiniz. 1000 doları seçerek ilerleyin. Size verilen kodu kopyalayın. Farklı bir siteye yönlendirileceksiniz. “Continue” diyerek ilerleyin. Sizden email adresiniz istenecek. Bu bilgiyi de girdikten sonra bir sonraki sayfada uygulamada kullandığınız kullanıcı adınız istenecek. Kullanıcı adınızı girdikten sonra daha önce kopyalamış olduğunuz kodu girmeniz istenecek. Kodu girdikten sonraki aşamada adınızı girmeniz istenecek. Bu sayfada ad-soyadınızı girmemeye dikkat edin. Sadece adınızı girin. Sonraki sayfada sizden zaten soyadınız istenecek.

Bu bilgileri girip ileri dediğinizde ödemeyi nasıl almak istediğiniz sorulacak size. Sunulan seçenekler banka ve paypal şeklindedir. Paypal Türkiye’de geçerli olmadığı için banka seçmeye dikkat edin. Sonraki sayfada bulunduğunuz ülke ve kullandığınız para birimi size sorulacak. Bu bilgileri de girip ileri dediğinizde açılan sayfada 30 gün içerisinde size mail geleceği bilgisi bulunur. Gelen mailde sizden banka bilgileriniz istenir.

Para transferleri Wise firması tarafından yapılır. Yönlendirmeler aracılığıyla tekrar sizden kişisel bilgileriniz istenir para transferinin tamamlanabilmesi için. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra transferin durumunu takip edebilmeniz için sizden bir şifre belirlemeniz istenir. Bu şekilde Wise firmasının web adresinden transfer durumunuzu takip edebilirsiniz. Yani paranızı hesabınıza aktarmak için bilgilerinizi girdikten ortalama 40 gün sonra paranız hesabınıza yansır. Sweatcoin’in web sitesinde bulunan şu videodan da faydalanabilirsiniz.

SweatCoin uygulamasından para hangi para biriminde çekilir?

Bulunduğunuz ülkenin para birimi şeklinde para transferiniz gerçekleştirilir. Dolayısıyla Türkiye’de bulunuyorsanız Türk Lirası olarak alırsınız ödemenizi. Ancak para transferi yapmadan da siteden Sweatcoin’lerinizle uygulamada bulunan hediyelerden alabilirsiniz.

Not: Kullanıcı yorumları arasında olumsuz olan yorumlar, adımlarının sayılmadığını iddia edenler, adımlarını SWC’ye dönüştüremeyenler, uygulamanın tüm özelliklerinden yararlanamadığını iddia eden kullanıcılar mevcut.

Bu yazımızda sporu daha eğlenceli hale getiren uygulama olan Sweatcoin nedir, nasıl çalışır, paranızı nasıl transfer edebilirsiniz gibi soruların cevaplarını aktardık. Yazıyı okuduğunuz takdirde tüm bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sweatcoin Coin nedir?

Çıkış tarihi 2018 yılı olan SweatCoin uygulamasının verdiği kripto para birimidir. Uygulama attığınız adımlar için size kripto para verecek şekilde dizayn edilmiştir.

Sweatcoin uygulaması ücretli mi? Adım atarak para kazanma doğru mu?

Uygulama tamamen ücretsizdir. Uygulamayı telefonunuza indirerek para kazanabilirsiniz.

Sweatcoin den para kazanan var mı? Uygulama neden para veriyor?

Londra merkezli teknoloji şirketinin çıkardığı bu uygulamadan sadece Türkiye’de değil dünyanın geri kalanında da kripto para kazanan kullanıcılar mevcut. Dünya Sağlık Örgütünün de desteklediği bu tür uygulamalar insanları spora yönlendirmek için reklamlardan elde ettikleri gelirlerin bir kısmını kullanıcılar ile paylaşırlar.

Sweatcoin nedir?

Çıkış tarihi 2018 yılı olan ve adımlarınız için size ‘sweatcoin (SWC)’ kripto para veren adım ölçer bir uygulamadır. Arka planda çalışıp gün içerisinde kat ettiğiniz mesafeyi ve adımlarınızı kaydeder.

Sweatcoin para nasıl çekilir?

Attığınız adımlar karşılığında 20 000 sweatcoin kazandığınızda bunları dolar olarak hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Uygulamada “Market” bölümüne gidip gerekli bilgileri girdikten sonra 30 gün içerisinde tarafınıza bir mail gelir. Gelen mail sonrası Wise firması aracılığıyla para transferiniz gerçekleştirilir.

Sweat coin para çekme şartları 2022 yılında nelerdir?

Uygulama aracılığıyla 20 000 sweatcoin kazandığınızda paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. Her bir sweatcoin 1000 adım olduğuna göre 20 000 sweatcoin kazanmak için 20 000 000 adım atmanız gerekir. Adım sayılarınız gerekli miktara ulaştığında ise market kısmına gidip oradaki hediyelerden 1000 doları seçip hesabınıza transfer edilmesini bekleyebilirsiniz. Bu transfer süreci ortalama 40 günü bulacaktır.

Kaynaklar: 1,