Kolayca İş Bulmak İçin En İyi Uygulamalar – 9 Öneri

İş bulmak için en iyi uygulamaları merak edenler için bir araştırma yaptık ve bulduklarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz. Son birkaç senedir mobil uygulama pazarı büyük bir büyüme yaşadı. Hepimizin telefonlarında kullandığımız farklı uygulamalar var. Çoğu insan için uygulamaların kullanımı web site kullanımında çok daha kolay. Alışveriş yaparken, sohbet ederken uygulamaları kullanmayı tercih ediyoruz. İş bulmak için de yaygın olarak kullanılan uygulamalar vardır ve aşağıdaki gibi listeleyebiliriz.

Türkiye’de Kolayca İş Bulmak İçin En İyi Uygulamalar

Kariyer.Net: İş bulmak için en iyi uygulamalar

İş bulmak için en çok kullanılan uygulamalardan biri Kariyer.Net. Dahası, 100.000 üzerinde şirket tarafından kullanılıyor ve yüzbinlerce farklı iş ilanının yayınlanlanıyor. Kariyer.Net size özgeçmiş oluşturabilmeniz için bi şablon sağlar ve sürekli olarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. 

https://apps.apple.com/tr/app/kariyer-net-i-ş-i-lanları/id574794931?l=tr

24 Saatte İş: İş bulmak için en iyi uygulamalar

24 Saatte İş uygulaması 24 saat içinde cevap alabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Başvurduğunuz tüm işlerden en kısa sürede cevap alabilirsiniz. Bu uygulamada kendiniz için bir profil oluşturmanız gerekiyor yani CV hazırlamasına gerek yok. 

İşin Olsun: İş bulmak için en iyi uygulamalar

İşin Olsun Kariyer.Net’in mavi yaka iş ve personel ihtiyacı için geliştirdiği bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde evinize yakın ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca CV hazırlamanıza gerek yok, hesap açmanız yeterlidir. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.isinolsun.app

Eleman.net: İş bulmak için en iyi uygulamalar

Eleman.net ile tüm ülkede yayınlanan iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Oluşturduğunuz profili sürekli olarak güncelleyebilirsiniz. Ayrıca harita özelliği ile konumunuza göre iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.

İşbul.net: İş bulmak için en iyi uygulamalar

İşbul.net ise birçok farklı iş ilanına ulaşabileceğiniz bir diğer uygulamadır. Diğer uygulamalarda olduğu gibi CV hazırlamanıza gerek yoktur. 

Yenibiris.com: İş bulmak için en iyi uygulamalar

Yenibiris.com ile profilinize en uygun iş ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz ve bildirim alabilirsiniz. Birçok farklı sektörden 100.000 üzerinde şirket iş ilanını bu uygulamada yayınlıyor, böylece birçok farklı iş ilanına ulaşabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pordiva.yenibiris

Secretcv: İş bulmak için en iyi uygulamalar

Farklı iş ilanlarına ulaşabileceğiniz bir diğer uygulama Secretcv’dir. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.secretcv.android

Hemen İş: İş bulmak için en iyi uygulamalar

Farklı filtreleme özellikleri ile size uygun iş ilanlarını listeleyebilceğiniz bir uygulamadır. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hemenis

Jet İş İlanları: İş bulmak için en iyi uygulamalar

Bu uygulama sayesinde iş verenler ücretsiz ilanlar oluşturabilirler. Üstelik iletişim bilgileri yayınlanan firmaların ilanlarına üye olmadan da başvurabilirsiniz. 

Gördüğünüz için iş bulmak için kullanabileceğiniz birçok uygulama var. Bu uygulamalar ile tam zamanlı, yarı zamanlı, iş yerinde, hybrid veya uzaktan gibi farklı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Bazı uygulamalar işveren ile konuşmanızı sağlıyor olabilir. Size tavsiyem tüm uygulamaları incelemeniz ve size en mantıklı gelenleri kullanmanızdır. 

İş bulma sürecinde bu uygulamalar ne gibi fayda sağlar?

İş bulmak için bir çok farklı yöntem var, bu konu ile ilgili yazdığımız diğer bi yazıya bakmanızı tavsiye ederim. Yeni Mezunlar İçin En Etkili 5 İş Bulma Yöntemi Bu yöntemler arasında olan uygulamalar size hızlı bir şekilde iş bulmanızı sağlar. Özellikle profilinizi iş ilanları ile eşleştiren uygulamalar size zaman kazandıracaktır. 

Yukarıda yazdıklarımız Türkiye’deki firmaların yayınladığı iş ilanlarına ulaşabileceğiniz uygulamalar. Uluslararası firmalara ulaşabileceğiniz uygulamalardan da bahsetmek isterim. Bu uygulamalar sayesinde yurt dışında iş olanaklarına ulaşabilirsiniz. Bazı firmalar adaylara vize sponsorluğu sağlamaktadır bazı firmalar ise uzaktan çalışma imkanı sunmaktadır. Bu tarz iş imkanlarına ulaşabileceğiniz uygulamalar:

  1. Indeed
  2. Freelancer
  3. Upwork
  4. Fiver

Daha fazlası için mutlaka araştırmaya devam edin. Bu yazımızda en bilinen en çok kullanılan uygulamaları listelemeye çalıştık. Fakat, bu listede olmayan ama iş bulabileceğiniz farklı uygulamalar olabilir. Bu nedenle, araştırmaya devam etmenizi tavsiye ederiz.

Kolayca İş Bulmak
iş bulmaözgeçmiş
Comments (0)
Add Comment