fbpx

Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları

Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsun, değil mi? Hollanda ikinci el araba satın almak istiyorsunuz, bu yüzden bir arama motoruna gidip ‘Hollanda ikinci el araba’ yazıyorsunuz. O kadar çok seçenek ortaya çıkıyor ki, nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Ama yine de birini seçmek zorundasınız. Bir dizi belirsiz fotoğraf ortaya çıkıyor – veya şüpheli derecede parlak olanlar – ve favorilerin bir listesini yapıyorsunuz. Peki Hollanda ikinci el araba için en iyi web siteleri ve uygulamaları neler?

Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları
Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları

Sonra her arabanın farklı bir satıcı tarafından satıldığını öğrenirsiniz ve bunu bilmeden önce, 11 açık pencereniz vardır ve hangi arabanın size en çok hitap ettiğine karar vermek için kendinizi ileri geri tıklarken bulursunuz.

Beşe indirgediğinizde, Hollanda coğrafyasını hiç incelemediğiniz için çan çalmamış olan bu bayilerin coğrafi konumlarının ülke genelinde çeşitli yönlerde açık olduğunu öğrenirsiniz. Yeni ülkenizi keşfetmeye karşı bir itirazınız yok, sadece bir arabayı sevip sevmediğinizi görmek için mi? Ve bunu dört ya da beş kez yapmak mı?

Hollanda ikinci el araba almanın zorluklarını sizin için indirmeyi amaçlayan makalemizde Hollanda ikinci el araba web siteleri ve uygulamalarını derledik. Hollanda ikinci el araba nasıl ve hangi web sitelerinden alınır? Hollanda ikinci el araba yabancı ehliyetle kullanılır mı?

Hollanda İkinci El Araba Nasıl Alınır?

Bir araba satın almak, çevrimiçi bir şey sipariş ederek, tanıyarak ve uyum doğru olmadığı için iade ederek ‘boyut için bir tane denemenize’ izin vermeyen birkaç şeyden biridir. Şimdiye kadar. Bynco (Buy Your Next Car Online), tam da bunu yapmanıza izin veren ilk web mağazasıdır. Kendinize bir fincan kahve döküyorsunuz, dizüstü bilgisayarınızı açıyorsunuz ve kendi stoklarından ve seçilen tedarikçilerden gelen arabaların seçimini incelemek için bynco.com gidiyorsunuz. Birden fazla pencere arasında ileri geri tıklamak yok, 11 farklı şekilde sunulan 11 farklı arabayı karşılaştırmanın bir yolunu bulmaya çalışmak da yok.

Dahası, yeni tekerlekleriniz hakkında fikir edinmek için ülke genelinde beş farklı yöne gitmeyin. Bynco, 2-5 iş günü içinde aracı evinize getirir – ücretsiz olarak – burada 14 günlük bir deneme süresi boyunca saklayabilirsiniz; bloğun etrafında hızlı bir dönüş veya otoyolda hızlı bir tur yerine. Artık bu arabaya sahip olmanın nasıl bir şey olacağı hakkında gerçekten iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Sizin ve yeni aracınızın iyi bir takım olup olmayacağını bilmeden önce deneyimlemeniz gereken çok daha fazla sorun var: koltuklardaki yastıklama, vitesleri ne kadar sorunsuz değiştirdiği, yolu nasıl kucakladığı, nasıl hızlandığı, frenlerin ne kadar hassas olduğu, diğer yolcuların arka koltukta rahat olup olmadığı, Soğuk bir kış sabahında ön camın ne kadar etkili bir şekilde söndüğü veya sıcak bir yaz öğleden sonra arabanın ne kadar çabuk soğuduğu.

Bynco aracı deneme süresi için teslim ettiğinde, adınıza koymanıza yardımcı olurlar ve GoCredible (bağımsız bir üçüncü taraf banka hesabı) aracılığıyla ödeme yaparsınız. Arabayı beğenmezseniz, soru sorulmadan iade edebilirsiniz ve onu alıp denemeniz için başka bir araba getireceklerdir – bunu istediğinizi belirttiyseniz – bir kez daha kayıt silme, yeni kayıt ve ödeme konusunda size yardımcı olacaktır.

Bynco, RDW (Hollanda Karayolu Trafik ve Ulaştırma Otoritesi) tarafından resmen tanınıyor ve Bynco’nun uzmanları tarafından özenle seçilen otomobiller 180 günlük bir garanti ile geliyor. Tam bir denetim raporu veya Carfax raporu, hemen hemen tüm otomobiller için mevcuttur ve denemeye karar vermeden önce çalışmanız için indirilebilir. Fiyat, ekstra garantiyi ve aracı yola layık hale getirmeyi içerir, bu nedenle orada sürpriz yoktur. Hizmet İngilizce olarak sunulmaktadır ve sohbet hizmetleri, yine İngilizce olarak, sahip olabileceğiniz herhangi bir sorunuz için 7/24 mevcuttur.

Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları
Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları

Yabancı Sürücü Belgesi

Yabancı bir ehliyete sahip olmak, Bynco ile bir araba satın almak için bir engel değildir; Tek ekstra gereklilik, aracı Hollanda’nın her yerinde bulunan resmi bir RDW ofisine kaydetmeniz gerekmesidir ve Bynco bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Geçerli bir sürücü belgesinin yanı sıra, Hollanda sosyal güvenlik numaranızı (BSN – Burgerservicenummer) içermesi gereken belediye nüfus kaydına (GBA – Gemeentelijke Basisadministratie) kaydınızın kanıtını getirmeyi unutmayın. Bu belge üç aydan eski olamaz.

Bir araba muhtemelen her gün kullanacağınız bir şeydir. Kötü bir uyum sağlamak, ayakkabınızdaki bir çakıl taşı veya sarkan bir matras kadar rahatsız edicidir. Son kararınızı vermek zorunda kalmadan önce 14 gün boyunca yeni arabanızı deneyebilmek – yabancı bir ehliyetiniz olsa bile arabayı adınıza koymada alacağınız destek ve tam bir inceleme raporu da dahil olmak üzere tek bir web sitesi aracılığıyla arabaları bulma ve karşılaştırma kolaylığı – Bynco’nun hizmetlerini zaman ayırmaya değer kılıyor. Yapmanız gereken tek şey, sizin için yolda mümkün olan en iyi ortak olan bir otomobilin memnuniyetinin tadını çıkarmaktır.

Hollanda İkinci El Araba Siteleri

Hollanda ikinci el araba web siteleri ve uygulamalarını sizin için derledik. İşte Hollanda ikinci el araba web siteleri ve uygulamaları;

Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları
Hollanda İkinci El Araba En İyi Web Site ve Uygulamaları

Hollanda ikinci el araba nasıl alınır?

Hollanda ikinci el araba alabileceğiniz birçok web site ve uygulama vardır.