fbpx

AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?

AdımPara, adım atarak ödüller kazandıran mobil bir adımsayar uygulamasıdır. Mobil cihaz ve akıllı saatlerdeki adım sayma teknolojisini kullanan uygulama ile adım atarak ödül kazanmanızın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Ekonomik sıkıntıların hat safhaya ulaştığı bu devirde vatandaşlar farklı gelir kaynaklarına yönelmeye başladı. Kolay yoldan para ve ödüller kazanmanın yollarını arayan insanlar, teknolojinin nimetleri olarak görülen sanal paralar üzerinden hanesine destek oluyor.

AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?
AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?

Mobil cihaz ve akıllı saatlerdeki adım sayma teknolojisini kullanarak adımlarınızı sayan uygulama üzerinden sayılan adımları Adım Para’ya dönüştürüyorsunuz. Daha sonra bu Adım Para’lar ile uygulama içi mağazadan istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz. Üstelik bonusları kullanarak da kazanımlarınızı artırabilirsiniz.

AdımPara Kullanım Şartları

AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?
AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?

Uygulamada yer alan açıklamaya göre şartlar ve kurallar şu şekilde açıklanmıştır;

1-Uygulama; doğrulanmış fiziksel adımlarınız karşılığında sanal birikim yapmanızı sağlar. Birikimleriniz karşılığında uygulama mağazasından ürün, hizmet ve diğer avantajları takas edebilirsiniz.

2- Günlük maksimum dönüştürülebileceğiniz adım sayısı; 20.000 adımdır.

3- Minimum dönüştürülebilir adım sayısı ise 10 adımdır.

4- Her 1000 adımınız, enerjiniz tam dolu iken dönüştürüldüğünde 1 Adım Para değerindedir. Bonus enerji kullanılırsa bu değer %10 artar.

5- Dilediğiniz zaman gösterge üzerindeki “yıldırım” butonuna basarak enerjinizi doldurabilirsiniz. Enerjiniz tamamen dolu ve yeşil renkteyken adımlarınız 1, bonus enerjideyken ise 1.1 ile çarpılır. Diğer renkler ve çarpanları hakkındaki bilgiye aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

AdımPara Enerji Tablosu

6- Adımlarınızı istediğiniz zaman “Dönüştür” butonuna basarak Adım Para’ya dönüştürebilirsiniz. Son dakikaya bırakmamanızı tavsiye ederiz!!!

7- Attığınız adımlar o gün en geç saat 23.59’a (GMT +03:00) kadar dönüştürülebilir durumdadır. Dönüştürmediğiniz adımlar ertesi gün sıfırlanır!!!

8- Uygulama bakiyenizdeki mevcut “Adım Para”larınızı, uygulamanın mağazasından seçtiğiniz ürünle takas edebilirsiniz.

9- Ürüne ait detaylar ve şartlar için açıklama kısmını okumayı unutmayınız.

10- Her gün yenilenen ürünler için mağazayı sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Mağazamıza sürekli yeni ürünler, hizmetler ve avantajlar ekleniyor.

11- Aynı kullanıcı mağazadaki aynı üründen sadece 1 kez yararlanabilir.

12- Günlük bonuslar o gün en geç 23.54’e kadar kullanılabilir.

AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?
AdımPara ile Nasıl Para Kazanırım?

13- Unutma, “Adım Para”ların her üyelik yıl dönümünde sıfırlanacak. Yıl içerisinde kullanmayı unutmayınız!

14- Bir kullanıcı farklı bir cihazdan giriş yaparsa, diğer cihazdaki oturumu sonlandırılır.

15- Daha önce üye olan bir kullanıcı hesabına yeniden giriş yaparsa ya da uygulamayı silip yüklerse o gün attığı ve dönüştürmemiş olduğu adımlar sıfırlanır. Yeni giriş yaptığı saatten itibaren adımları sayılmaya başlanır.

16- Uygulama üzerinden bize iletmiş olduğunuz adresten; hediye ürünün tarafımıza iade edilmesi halinde, ürün tarafımıza iade edildikten sonra kullanıcı deneyim ekibimizin sizle irtibata geçmesinden itibaren 7 gün içerisinde, “alıcı ödemeli” olarak tekrar ve son kez gönderim yapılmasını talep edebilirsiniz. Eğer bu hakkınızdan faydalanmak istemezseniz, siparişiniz iptal edilecek ve ürün alımında kullanmış olduğunuz Adım Para’larınız iade edilmeyecektir.

17- Adım Para uygulaması içerisinde yer alan reklamlar, birden fazla reklam sağlayıcısından sunulmaktadır. Gün sonunda kullanıcılarımızın yoğun kullanımından kaynaklı, reklam sağlayacılar, her kullanıcımıza reklam dönemeyebilirler. Bu duruma mağdur kalmamak için, yoğun olmayan daha erken saatlerde adımlarınızı dönüştürmenizi tavsiye ederiz. Reklam sağlayıcılarının, reklam sağlayamaması durumunda AdımPara sorumlu değildir.

Uygulamayı şu adresten indirebilirsiniz; AdımPara – Adım At Kazan – Google Play’de Uygulamalar

Dolar ile para kazanmak istiyorsanız diğer uygulamalara Para Kazandıran Uygulamalar (TL/Dolar) – 2022 En Çok Para Kazandıran Uygulamalar Neler? isimli yazımızdan göz atabilirsiniz.  Dünyanın en büyük freelancer uygulaması olan Upwork üzerinden iş yaparak para kazanmak istiyorsanız Upwork Nedir? 2022 Dolarla Nasıl Para Kazanırım? Güvenilir mi? bağlantısı üzerinden detayları öğrenebilirsiniz.

AdımPara gerçek mi?

Evet, gerçek bir uygulamadır.

AdımPara guvenilir mi?

 Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz belirtildi. AdımPara kazanmak için, 10.000 adımın dönüştürülmesi gerektiği açıklandı.

AdımPara ne kadar veriyor?

1112 adıma toplam da 35 kuruş verdiği belirtildi.

AdımPara kaç adım?

Her 1000 adımınız, enerjiniz tam dolu iken dönüştürüldüğünde 1 AdımPara değerindedir.

10 bin adım kaç km?

10 bin adım yaklaşık 6 ve 8 kilometre arasındadır.

AdımPara ücretli mi?

Hayır, uygulamayı kullanmak tamamen ücretsizdir. Uygulamaya ücretsiz bir şekilde üye olabilir ve kullanabilirsiniz.